Какво не знаем за Наоми Кембъл?

 Наоми Кембъл е родена и израства в беден лондонски квартал. Баща й е напуснал майка й още преди нейното раждане. За малкото момиченце се грижат бабата и дядото. Още от съвсем малка Наоми е красива и грациозна и освен таланат да танцува,

2010-04-25 17:59:35
Какво не знаем за  Наоми Кембъл?
 Наоми Кембъл е родена и израства в беден лондонски квартал. Баща й е напуснал майка й още преди нейното раждане. За малкото момиченце се грижат бабата и дядото.

Още от съвсем малка Наоми е красива и грациозна и освен таланат да танцува, има и абсолютен слух и чувство за ритъм.  Още 14-годишна малката красавица дебютира на корицата на списание "Ел", за което й помага известен моден бизнесмен.

Още оттогава се забелязват  нейните качества, които тя впоследствие развива - абсолютна независимост, страст в любовта и пресметливост в лова на пари и кариера.
Наоми става първата чернокожа  млада жена, която се появява на кориците на  най-престижните британски, френски и американски списания. Тя скоро покорява Париж и е водещ модел в шоуто на Ив Сен Лоран и Пако Рабан.

За известността на черната перла причина са не само екзотичността, сексуалността и  страстността й, но и нейната разкрепостеност и хитрост в деловите отношения.

За тежкия й характер пък се носят легенди. Тя непрекъснато се кара с колегите си, с обслужващия персонал и  спонсорите си. Всяко нещо може да стане причина за спор.

Трудният характер  на Наоми и възпитанието без баща/или по-точно невъзпитанието й/,  са причина за постоянна и лесна смяна на интимните партньори. Била е близка с Майк Тайсън, с Робърт де Ниро, Шон Пен и кой ли още не...

Известната манекенка  дори успява да напише книга, в която  описа задкулиснитге интриги в модния бизнес. Някои от героите в книгата лесно се разпознават. Това й  донася много злоба от модели и дизайнери.

Наоми има навремето проблеми с алкохола и наркотиците, а опитът й са самоубийство вдига голям шум около личността й.

Наоми се пробва като певица, а после  й се приисква да се снима в киното. Въпреки връзката си с Бертолучи обаче, тя не получава сериозна роля.

Въпреки че скоро ще навърши 40 години, Наоми все още не сключвала брак. Вероятно тя самата  не е била сигурна, че ще може да се съобрази с ограниченията, които налага семейният живот.

Все пак , с течение на времето и Наоми, както и всяка друга жена, се замисля за бъдещето си. От 2008 година тя има сериозна връзка с руския милиардер Владислав Доронин. Дори миналата година се готвеше сватба, която беше осуетена от законната съпруга на милиардера, която не му даваше развод.

Проблемът обаче вече е отстранен, а  скоро се появиха събщения, че Наоми е бременна и сватба ще има. Дали пък черната перла  няма да се укроти най-сетне? Кой знае?    
.
Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия