Нови пет семейства влизат в къщата на „Биг Брадър Фемили”

Нови пет семейства ще влязат в къщата на „Биг Брадър Фемили” утре вечерта. Подобна идея се прокрадна в разговорите между съквартирантите още преди няколко дни, след като в къщата останаха едва шест семейства, а до края на шоуто ост

2010-04-21 21:18:32
Нови пет семейства влизат в къщата на „Биг Брадър Фемили”
Нови пет семейства ще влязат в къщата на „Биг Брадър Фемили” утре вечерта.

Подобна идея се прокрадна в разговорите между съквартирантите още преди няколко дни, след като в къщата останаха едва шест семейства, а до края на шоуто остават цели два месеца.

Никой вътре обаче не подозира, че новите съквартиранти ще влязат още утре в къщата на „Биг Брадър Фемили” със статут на редовни участници в реалити формата.

Ден преди това да се случи вече има и повече информация около новите пет семейства:

1. Млада двойка. Тя е на 24 години, а той – на 26. Тя е бивша шампионка по спортни танци, а той – по брейк. Тя има салон за красота, а той се занимава с търговия на авточасти.

2. Тя е на 27 години, а той – на 30. Тя е стюардеса, а той – юрист. Имат малка дъщеричка на 1 година. Тя е много ревнива, а за него изневярата е възможна. Тя обича да си стои вкъщи, а той – да се черпи с приятели по заведенията.

3. Тя е на 32 години, а той – на 34. Тя е силиконова певица, а той – музикант. Имат дете. И двамата са привлекателни за противоположния пол. Тя обича да флиртува, а той – да изневерява.

4. Тя е на 39 години, а той – на 40. Тя не обича да си седи вкъщи, а той е грижовен баща. Той си признава за изневерите, а тя му прощава, защото го обича.

5. Тя е на 58 години, а той – на 59. Тя е мениджър на магазин, а той работи в учебен център на ГУСВ в програма за намаляване на насилието в училищата. И двамата са млади по душа, но възнамеряват да въведат малко ред и дисциплина в къщата на „Биг Брадър Фемили”.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия