Катрин Зита-Джоунс заприлича на скелет

Катрин Зита-Джоунс, хубавицата на Холивуд ,   пословична с красивите си женствени форми, е станала робиня на диетите.  Актрисата, която винаги се е обявявала твърдо срещу  маниите за прекалено слаби тела на колежките си, е стан

2010-04-21 10:18:42
Катрин Зита-Джоунс заприлича на скелет
Катрин Зита-Джоунс, хубавицата на Холивуд ,   пословична с красивите си женствени форми, е станала робиня на диетите.  Актрисата, която винаги се е обявявала твърдо срещу  маниите за прекалено слаби тела на колежките си, е станала кожа и кости.

Когато през 2003 година Катрин получи "Оскар" за ролята си в мюзикъла "Чикаго", тя се появи на сцената бременна в деветия месец с второто си дете и това въобще не я  притесни. Сега обаче, актрисата е нарушила заклинанията си срещу диетите и с изнурения си  външния си вид , приличаща на скелет,  направо плаши.

Съпругата на Майкъл Дъглас  се е пристрастила към диетата на Аткинс, където са забранени  захарта, плодовете, хлябът и зърнените и нишестени продукти, сладките храни и алкохолът. Какво  яде актрисата, можем  само да гадаем, но тя пие много вода, отспива ви добре и спортува - фехтовка, любимия й спорт.

За съжаление обаче, външният й вид е направо трагичен.   Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия