Опра Уинфри била проститутка?

Според най-новата биографична книга, посветена на живота на Опра Уинфри, телевизионната водеща е имала повече от скандално минало. Авторката на новата книга Кити Кели разкрива, че са й били необходими 4 години, за да събере достатъчно информац

2010-04-19 21:36:40
Опра Уинфри била проститутка?
Според най-новата биографична книга, посветена на живота на Опра Уинфри, телевизионната водеща е имала повече от скандално минало.

Авторката на новата книга Кити Кели разкрива, че са й били необходими 4 години, за да събере достатъчно информация за Опра от над 800 различни източника.

В биографичната книга, носеща заглавието „Толкова много тайни”, Кити Кели не спестява и най-малката мрачна подробност от живота на популярната телевизионна водеща. Бедност и мизерия, раждане на 15-годишна възраст на дете, което починало няколко седмици след това, проституция и още редица скандални разкрития могат да бъдат открити в новата книга.

Засега липсва коментар от страна на Опра Уинфри, но върли нейни фенове окачествяват биографията, съставена от Кити Кели, като „пълен боклук”.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия