Отново пострадало от насилие дете

В "Пирогов" отново е прието 2-годишно  дете, пострадало тежко от приятеля на майка си. Мъжът налагал детето по гърба с дървен кол, защото се дразнел, че малкият плаче. Лекарите направиха обстоен преглед на детето. Гърбът му  бил на л

2010-04-19 14:07:35
Отново пострадало от насилие дете
В "Пирогов" отново е прието 2-годишно  дете, пострадало тежко от приятеля на майка си. Мъжът налагал детето по гърба с дървен кол, защото се дразнел, че малкият плаче.

Лекарите направиха обстоен преглед на детето. Гърбът му  бил на лилаво-червени резки, а температурата му била 35 градуса от преохлаждане. Станало ясно, че  побойникът го е поливал със студена вода от чешмата на двора.

Момченцето е сложено веднага на системи, а раните са обработени. Засега състоянието му е стабилно, кашля, но не е развило бронхопневмония. Вливат му се лекарства и витамини.

Майката на детето е неотлъчно до него. Драмата се е развила в дома на приятеля й   вследствие на изпито от него  голямо количество алкохол.

Бащата на детето, с когото майката  няма брак, се е обадил да пита как е синът му и е обещал да  дойде да го види. Майката от своя страна е категорична, че няма да се върне да живее при побойника, а ще отиде при родителите си. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия