Тази събота за 4 път ще се проведе уличният Латино Карнала в София

Тази събота(17 април) в София ще се проведе за четвърти път уличният Латино Карнавал. Края на зимата и началото на пролетта ще бъдат отпразнувани с много танци, настроение и музика. Карнавалът е организиран от Pambos Dancing Center с подкрепата на Ст

2010-04-14 13:13:41
Тази събота за 4 път ще се проведе уличният Латино Карнала в София
Тази събота(17 април) в София ще се проведе за четвърти път уличният Латино Карнавал. Края на зимата и началото на пролетта ще бъдат отпразнувани с много танци, настроение и музика. Карнавалът е организиран от Pambos Dancing Center с подкрепата на Столична Община.

Идеята на тази фиеста е подобна на карнавалите, които се правят ежегодно в Рио де Жанейро. Изкусителни танцьори, които ще са облечени по красив и впечатляващ начин, ще танцуват най-различни танци на фона на латино музика. Тази събота празникът за Памбос Атапиу ще е двоен - не само ще има латино карнавал, но и ще празнува дванадесетия рожден ден на школата си.

Латино Карнавала ще е в събота, той ще започне в 18 часа на площад Александър Батенберг, оттам маршрутът е покрай Хотел Шератон, надолу по Витоша и ще финишира пред НДК. Булевард Витоша от няколко години е пешеходна зона и е забранен за МПС, но заради карнавала по него ще могат да преминат камионите на парада. Те ще бъдат пет на брой и от всеки ще се чува различна музика.

След 21 часа в Sofia Live Club ще има DJ парти и още много танци с участниците в карнавала. Победителят в конкурса за най-оригинален карнавален костюм ще бъде избран в клуба. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия