Парите за Гого са събрани, ще лети за Москва на 8 май

Българите този път се обединиха за една кауза "Да помогнем на Гого от "Тоника"" и парите за лечението му бяха събрани за няколко дни. Гого заминава за столицата на Русия н 8 май с правителствения самолет. В Москва на певеца ще му

2010-04-14 12:40:16
Парите за Гого са събрани, ще лети за Москва на 8 май
Българите този път се обединиха за една кауза "Да помогнем на Гого от "Тоника"" и парите за лечението му бяха събрани за няколко дни. Гого заминава за столицата на Русия н 8 май с правителствения самолет. В Москва на певеца ще му бъде направена животоспосяваща операция.

Част от парите бе събрана от общинските съветници в Айтос - те дариха 2 хиляди лева за лечението на певеца, общинският съвет в Бургас има намерение да дари още 25 хиляди лева. Музикантите Михаил Белчев и Стефан Димитров и общинари от морския град ще създадат фонд за лечение на родни творци.

Преди седмица в медията се разпространи новината, че Гого е покосен от тежка болест, която има фатален край. Въпреки че е минал стотици прегледи, консултации и лечения, това не му помогнало и единственият изход е операция в Москва.

Браво, българи, браво на всеки, който прати поне един SMS, за да помогне на Гого. Гого ще успееш да пребориш болестта, вярваме в теб! Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия