Мишел Обама ще носи шапки на българска дизайнерка

Според информация, публикувана на страниците на британския вестник „Файненшъл таймс”, Първата дама на САЩ Мишел Обама се е доверила на българска дизайнерка за изработката на пет шапки, които да носи по време на посещението на американс

2010-04-03 13:16:39
Мишел Обама ще носи шапки на българска дизайнерка
Според информация, публикувана на страниците на британския вестник „Файненшъл таймс”, Първата дама на САЩ Мишел Обама се е доверила на българска дизайнерка за изработката на пет шапки, които да носи по време на посещението на американския държавен глава във Великобритания.

Модните аксесоари за Мишел Обама ще бъдат изработени от най-известната дизайнерка на шапки в страната ни – Ирина Сeрдарева. По образование микробиолог, популярната дизайнерка е едно от признатите имена в бранша. Тя е носителка на приза „Златната игла”, а през 2005 година дебютира и на световното модно изложение “Pret-a-Porter” в Париж.

Какъв ще е дизайнът на шапките за Първата дама на САЩ, все още се пази в тайна. Едно обаче е ясно – за първи път Мишел Обама ще се появи на официална визита в чужбина с подобен моден аксесоар, а той ще бъде изработен от българска дизайнерка.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия