Медицинските сестри в Холандия предлагат и секс?

В Холандия има запитване - трябва ли медицинските сестри да предлагат секс? Този въпрос бе поставен пред обществото след жалбата на 24-годишната медицинска сестра, която се оплаква от пациент, който посетила у тях и който поискал от нея да си &quo

2010-04-01 23:12:31
Медицинските сестри в Холандия предлагат и секс?
В Холандия има запитване - трябва ли медицинските сестри да предлагат секс?

Този въпрос бе поставен пред обществото след жалбата на 24-годишната медицинска сестра, която се оплаква от пациент, който посетила у тях и който поискал от нея да си "поиграе" с неговия пенис. Пациентът е сериозно болен, има нарушения на двигателната система и може да движи единствено едната си ръка и очите. Когато медицинската сестра го погледнала ужасена и му отказала, той й обяснил, че тя няма сърце и че седем сестри преди нея вече се съгласили и го направили, било то и от съжаление. Мъжът не оставил нещата така и звъннал в болницата, където работи жената, за да се оплаче от нейния непрофесионализъм.

Представителят на профсъюза първоначално съчувствал на пациента, но после му обяснил, че сексуалните услуги не са част от задълженията на медицинските сестри. Ако иска женска ласка, може да се обади на съответната агенция и да си поръча момиче.

В Холандия продължава да се разисква темата. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия