Търси се коя е "Най-секси телевизионната водеща"

Най-красивите телевизионни водещи ще участват в надпреварата "Най-секси ТВ водеща". Тя ще се проведе на 30 март в Нощта на сексбомбите. Организаторите на този конкурс са определили най-атрактивните участници според тях: Валентина Войнова

2010-03-26 13:01:58
Търси се коя е
Най-красивите телевизионни водещи ще участват в надпреварата "Най-секси ТВ водеща". Тя ще се проведе на 30 март в Нощта на сексбомбите. Организаторите на този конкурс са определили най-атрактивните участници според тях:

Валентина Войнова от Pro.BG. Валентина е водеща на централната емисия новини и съвсем скоро най-заслужено спечели титлата "Мис ТВ Чар".

Вихра и Даниела от "Станция Нова". Жените на опосумите Иван и Андрей са също две много красиви жени. Те са успешно телевизионно дуо и са приятелки не само за пред хората, но и в реалния живот.

Симона Първанова от Телевизия Планета. Симона също има големи шансове да грабне титлата, защото винаги успява да е секси и да провокира зрителите.

Ева Кикерезова от "Звезден прах". Ева наскоро се сдоби с наследник, но до последно водеше предаването си и дори дефилираше като модел.

Алекс Раева от "България търси талант". Алекс е позната на широката аудитория от времето, когато беше беквокалистка в "Шоуто на Слави". По-късно тя се оттегли от телевизията и се захвана с мода, но сега реши да се върне отново в телевизионния бранш. В момента тя е екранна партньорка в предаването на не по-малко красивата Мария Игнатова. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия