Броени часове до старта на Big Brother Family

Новият брой на предаването, което стартира днес от 20 часа, ще си има не една, а цели две Големи усти-в лицето на Иван и Андрей. За разлика от предишните сезони отделно коментарно студио този път няма да има.Въпросите,касаещи шоуто ще бъдат ди

2010-03-22 18:57:59
Броени часове до старта на Big Brother Family
Новият брой на предаването, което стартира днес от 20 часа, ще си има не една, а цели две Големи усти-в лицето на Иван и Андрей.

За разлика от предишните сезони отделно коментарно студио този път няма да има.Въпросите,касаещи шоуто ще бъдат дискутирано в собственото предаване на двамата зевзеци, което от няколко седмици се върти в ефира на Нова телевизия.Двамата колоритни водещи обещават на публиката зрелищни, неизлъчени кадри, интересни гости, скандализиращи и откровени коментари, както и интервю от изгонените съквартиранти.

Организаторите на „Големия брат” издадоха че, ежедневно около къщата в Нови Хан ще се навърта редактор от „Шоуто на Иван и Андрей”.Неговата мисия ще бъде да следи постоянно какво се случва отвъд стените на непристъпната къща.

Междувременно с това продуцентите издадоха информация относно профилите на бъдещите участници.Сред тях има съпрузи на 62 години, бивша манекенка женена за футболист, двойка определя живота си като бохемски, а също така и двама партньори-единия от които е с чуджестранен произход.Това разбира се не са всички съквартиранти.Техните имена, както и тези на останалите преди да разберем буквално след няколко часа.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия