Деми Мур предотврати самоубийство на 18-годишен младеж

Холивудската актриса Деми Мур и колежката й Ниа Вардалос предотвратиха самоубийство на 18-годишен младеж, който публикувал съобщение за намеренията си в известния сайт за микроблогване Twitter. Тийнейджърът, живеещ близо до град Орландо, амер

2010-03-20 13:08:33
Деми Мур предотврати самоубийство на 18-годишен младеж
Холивудската актриса Деми Мур и колежката й Ниа Вардалос предотвратиха самоубийство на 18-годишен младеж, който публикувал съобщение за намеренията си в известния сайт за микроблогване Twitter.

Тийнейджърът, живеещ близо до град Орландо, американския щат Флорида, публикувал текст, в който споделял, че няма никакъв смисъл да живее, никой не се интересувал от него и затова възнамерявал да сложи край на живота си.

Тогава притеснените за очевидно неуравновесения младеж актриси потърсили помощ от центъра за предотвратяване на самоубийства в Лос Анджелис, щата Калифорния. От институцията реагирали светкавично и изпратили полиция в дома на тийнейджъра, която го заварила плачещ пред компютъра.

В момента 18-годишният младеж е под лекарско наблюдение.

Това обаче не е първият случай на опит за самоубийство, който Деми Мур осуетява. Миналия април актрисата предотврати фаталния край на жена от Калифорния.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия