От понеделник започва новият сезон на Биг Брадър

В понеделник, 22 март, започва поредният, пети,  сезон на познатото ни вече реалити "Биг Брадър", наречено тази година "Биг брадър фемили". В къщата в Нови хан за първи път в историята на този формат ще влязат между 9 и 12 се

2010-03-19 16:31:03
От понеделник започва новият сезон на  Биг Брадър
В понеделник, 22 март, започва поредният, пети,  сезон на познатото ни вече реалити "Биг Брадър", наречено тази година "Биг брадър фемили". В къщата в Нови хан за първи път в историята на този формат ще влязат между 9 и 12 семейства.

Близо 6 хиляди семейни двойки са участвали в кастинга за този сезон. Къщата вече е готова. Тя е най-голямата строена до момента -  простира се на площ 1155 кв. м.  Вътре семействата ще живеят  в среда максимално доближаваща се до техния реален бит.
Ще има  обслужващ персонал, магазин, ресторант и  фризьорски салон.

Тази година зрителите за първи път ще могат да участват  освен в елиминирането  на съквартирантите и в тяхното номиниране за изгонване.

По време на кастингите,   голяма част от семействата са  имали изрично условие, децата им да бъдат с тях в къщата. Затова екипът е осигурил прекарсни условия за живота на децата вътре.  Всеки ден те ще посещават детска градина или училище, където ще се забавляват, ще учат, а вечер ще се прибират при семействата си.

Тази година брадърите ще бъдат истински европейци. Те няма да могат да пушат в къщата, това ще става само на двора. Забраната вероятно ще предизвика разправии между съквартирантите.  

Семействата от днес вече са изолирани в хотел. Те са 12 на брой и до понеделник ще се реши кои точно ще влязат в къщата. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия