Блясък и стил на Червения килим

За пореден път церемонията по връчването на наградите „Оскар” се превърна в моден подиум, на който не само звездите, но и известните дизайнери, се включиха в надпреварата за най-стилен тоалет. Според единодушно мнение на модни кри

2010-03-09 14:58:42
Блясък и стил на Червения килим
За пореден път церемонията по връчването на наградите „Оскар” се превърна в моден подиум, на който не само звездите, но и известните дизайнери, се включиха в надпреварата за най-стилен тоалет.

Според единодушно мнение на модни критици този път носителката на приза за най-добра актриса - Сандра Бълок, печели убедително и отличието за най-добре облечената звезда на церемонията. Актрисата носеше златиста рокля на нюйоркската модна къща „Марчеса”, чието бюстие беше украсено с фина бродерия и обсипано със скъпоценни камъни.

На рокля от същата модна къща заложиха и Габурей Сидебей и Вера Фармига, а златистия цвят предпочетоха и Камерън Диас, и Майли Сайръс.

Блясъкът на Червения килим беше допълнен и от стилни сребристи рокли, на които заложиха Кейт Уинслет и Никол Ричи.

Преобладаващият цвят обаче беше синьото – на рокли в различни негови тоналности заложиха Елизабет Банкс, Кристен Стюарт, Маги Джиленхол, Марая Кери, Моник и Рейчъл МакАдамс.

Червеното също се оказа предпочитан от звездите цвят – на него се спряха Вера Фармига, Джейн Сиймор, Сигърни Уивър и Пенелопе Крус, която както винаги беше неотразима, този път в сатенена рокля на Дона Карън.

Разбира се, не липсваха и някои модни издънки като роклята на Чарлийз Терон, за която критици не пропуснаха да отбележат, че изглежда сякаш някой е сграбчил с ръце гърдите на актрисата.

Още от миналата година тенденцията при бижутата наложи по-дискретните украшения, както и липсата на колиета. Звездите бяха заложили предимно на гривни и обици, като формите и големината на последните варираха от най-незабележимите до такива, които стигат почти до рамото.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия