Това е само едно от скандалните разкрития, които направи Джени Пол с книгата си, озаглавена „Истинската история на Брад Пит и Анджелина Джоли”.

Позовавайки се на собствени източници, авторката твърди, че актрисата е имала връзка с вокалиста на британската рок група “Rolling Stones” през 1997 г. (тогава Джоли се снима в клипа към песента “Anybody Seen My Baby?”). По същото това време Мик Джагър е бил женен за модела Джери Хол.

Мимолетната му авантюра с Джоли обаче вероятно му държи влага дълго време, тъй като 6 години по-късно – през 2003 г., извънбрачната им връзка се повтаря.

Година след това фаталната актриса се запознава с Брад Пит на снимачната площадка на комедията „Мистър и мисис Смит”. Бракът им продължава и до днес, макар че слуховете за разрив във взаимоотношенията им обиколиха цялото медийно пространство.

В книгата със скандалните разкрития за живота и аферите на Анджелина Джоли се споменава и за изневери на горещата актриса с бившия й съпруг – Джони Лий Милър, и с актьора Ралф Файнс.
Автор: Илиана