Ванеса Паради ревнува Джони Деп от Анджелина Джоли

Според упорити задокеански клюки френската певица, актриса и фотомодел Ванеса Паради ревнува съпруга си – холивудския красавец Джони Деп, от безспорния секссимвол Анджелина Джоли. Запознавайки се подробно със сценария на филма „Тур

2010-03-05 19:38:18
Ванеса Паради ревнува Джони Деп от Анджелина Джоли
Според упорити задокеански клюки френската певица, актриса и фотомодел Ванеса Паради ревнува съпруга си – холивудския красавец Джони Деп, от безспорния секссимвол Анджелина Джоли.

Запознавайки се подробно със сценария на филма „Туристът”, Паради забелязва, че между съпруга й и красивата актриса на екран освен, че ще прехвърчат любовни искри, са планирани и горещи секс сцени.

Не след дълго доброжелатели припомнят на французойката, че Анджелина Джоли има навика да „краде” екранните си партньори от приятелките им. Това актрисата направи с Били Боб Торнтън и Брад Пит.

Силно притеснена от тези факти, в последните дни Ванеса Паради се заела със задачата да откаже Джони Деп от участието му във филма. Говори се дори, че ревнивата французойка е поставила твърд ултиматум на съпруга си. Тя водела разговори и с режисьорите и продуцентите, като всячески се опитвала да ги убеди, че Брад Пит и Леонардо ди Каприо са по-подходящи за главната мъжка роля в „Туристът”.

Джоли и Деп в момента са в италианския град Венеция, където съвсем скоро се очаква да започнат снимките на филма.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия