Колкото повече намалява теглото си,толкова повече Катрин Зита Джоунс обръща внимание на дизайнерските дрехи направени от бившата „спайска”-Виктория Бекъм. 

По време на двумесечното й участие в мюзикъла "Малка нощна музика" актрисата-майка на две деца извая стройна и изящна фигура.Докато беше бременна със сина си Дилън, който в момента е на 7 години, Катрин твърдеше, че количеството храна, което изяжда би заситило цял Уелс. 

След като роди дъщеря си Кери, през 2005,, актрисата започнала да се занимава усилено с танци за да свали излишните килограми, натрупани през бремеността.След известно време обаче тя отново се закръгли и в медийното пространство плъзнаха слухове, че е уголемила бюста си.Неочаквано за всички през лятото на 2008 Катрин смая с възвърнатата си прекрасна фигура, специално заради участието си във филма "The Rebound". 


Неотдавна Катрин и съпругът и Майкъл Дъглас се преместиха да живеят от Бермудските отстрови в Ню Йорк.Който сега успее да засече актрисата по улиците на космополитния град би си помислил, че вижда клонинг на г-жа Бекъм, тъй като Катрин напълно е луднала по моделите на футболната съпруга и нейна добра приятелка.
Автор: Tsveti