По пътя за Перник...

Перничани са оказаха доста креативни относно проблема с дупките по пътя между Перник и София.Васил Димитров,с помоща на група журналисти и репортери преброи общо 600 гигантски дупки около Владая.  Една от внушителните по своята големина ями е с

2010-03-02 11:44:58
По пътя за Перник...
Перничани са оказаха доста креативни относно проблема с дупките по пътя между Перник и София.Васил Димитров,с помоща на група журналисти и репортери преброи общо 600 гигантски дупки около Владая. 
Една от внушителните по своята големина ями е с ненадминатите размери-3.30 на 3.30м, с дълбочина 30 см.Всъщност така остава само 1 м цялостен асфалт-крайно недостатъчно за безпроблемното преминаване на превозни средства. 
В далеч по малка дупка перничанинът г-н Димитров демонстрира засаждането на картофи-размери от 1.50 дължина и 20 см дълбочина се оказаха идеални за целта. 
30 годишен мъж, който вече 5 години ежедневно пътува по натоварената пътна артерия споделя, че е успял да счупи 2 коли. 
Васил Димитров се прочу още миналата година с необичайния си протест срещу окаяното състояние на участъци от булевард „Цар Борис III”. 
Тогава перничанинът седнал до двуметрова дупка и надул крачетало под призивните подсвирквания на шофьорите. 
Ентусиазмът го отведе далеч, чак до Националната агенция „Пътна инфраструктура”, но за съжаление гласът му останал глас в пустиня.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия