Димитър Павлов ще води сутрешния блок на bTV

Водещата на сутрешния блок на bTV Ани Цолова от доста време води предаването сама и то успешно. Но ето, че дойде времето, когато тя може да си отдъхне, защото вече си има нов екранен партньор - Димитър Павлов, който ни е известен като водещ на "

2010-02-22 11:52:13
Димитър Павлов ще води сутрешния блок на bTV
Водещата на сутрешния блок на bTV Ани Цолова от доста време води предаването сама и то успешно. Но ето, че дойде времето, когато тя може да си отдъхне, защото вече си има нов екранен партньор - Димитър Павлов, който ни е известен като водещ на "Форт Бояр", "Dancing Stars" и "10-те Най". Ръководството на bTV се спряло на него след като се убеди, че е добър телевизионен водещ и публиката харесва естествения му чар.

Ани Цолова води сама сутрешния блок в продължение на няколко месеца, след като предишия й екранен партньор Николай Бареков взе решение да напусне теливизията и да започне да прави свои медийни проекти. Димитър Павлов дълго време се колебаеше дали да приеме предложението за работа, защото не е от хората, които могат да стават рано сутрин. Сега той ще става тогава, когато преди си е лягал. Но в живота човек трябва да прави жертви, за да са усъвършенства. Димитър обещава, че ще внесе свежест в предаването и ще се опита да го направи с една идея по-хумористично. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия