Адреналинката Яна лъсна с порно клип

Бившата адреналинка Яна, която преди година роди, блесна с аматьорско порно вчера. Според някой източници клипът е пуснат от мъжа й, с който тя в момента се развежда, според други  източници - клипът е пуснат от биваше гадже на хубавата Яна. Кли

2010-02-15 16:47:05
Адреналинката Яна лъсна с порно клип
Бившата адреналинка Яна, която преди година роди, блесна с аматьорско порно вчера. Според някой източници клипът е пуснат от мъжа й, с който тя в момента се развежда, според други  източници - клипът е пуснат от биваше гадже на хубавата Яна. Клипът достигна до редакцията ни, но по обясними причини не можем да ви го покажем. Можем да ви информираме, че кадрите са с добро качество и по нищо не отстъпват на нискобюджетен порно филм. (снимките са по-долу)

Файлът Adrenalinka.Porno.XviD[0].AVI, който накара редица интернетаджии да обърнат Интернета наопаки е разпространен по редица български и руски сайтове. Само ден след предполагаемото му първо публикуване файлът е бил изтрит от повечето места, но все още се разпространява по Skype и ICQ.

Мисли преди да качиш - това е мотото на новата кампания за безопасен Интернет. Тя е толкова валидна за младите, колкото и за възрастните им каки и батковци. Всички трябва да запомнят едно единствено правило -НЕЩО КАЧЕНО В ИНТЕРНЕТ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗТРИТО!!! Винаги има опасност някой да го е копирал. Има ли копие на даден файл - той ще бъде разпространен. В това може да бъдете сигурни!








Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия