Секс в училище - продължението

Както вчера съобщихме, на 22 януари  тази година,  хигиенистка   от професионалната  гимназия по минна промишленост в Бобов Дол  стана  свидетел на групов секс в класна стая в  училището. Няколко дни след ин

2010-02-04 15:41:52
Секс в училище - продължението
Както вчера съобщихме, на 22 януари  тази година,  хигиенистка   от професионалната  гимназия по минна промишленост в Бобов Дол  стана  свидетел на групов секс в класна стая в  училището.

Няколко дни след инцидента,  19-годишната ученичка  подала жалба, че е изнасилена, а родителите й са решили да подадат иск срещу четиримата младежи за 100 000 лева.

Момичето твърди, че дори по време на изпита няколко работници са отваряли вратата и са пречели на препитването.  След изпита в стаята влезли 20-годишните Антон Киров-Пумата и Емил Кирилов, както и 18-годишният Денис Петров-Джинката и десетокласникът Кирил Васев. Единият пазел на вратата,  а другите  я изнасилили. Тя викала за помощ, но никой не чул.

Случаят се разследва като изнасилване, но засега категорични доказателства за това няма. В училището имало камери, но те били  в коридорите, а не в класните стаи/?!/.

Ученичката е представила медицинско, но в него  няма установени следи от насилие по тялото - от стискане на ръцете или удари.
Всички участници в инцидента за разпитани пред съдия. Пред съдебната палата обаче чакал журналистите младеж, който се представил за Радослав. Той казал, че според него ученичката е правила секс за пари. Ако чистачката не се била появила, никой нямало да разбере за случая. Радослав твърди, че момичето не за първи път участва в групова оргия.

На абитуриентския й бал миналата година тя правила  секс с 12 души и записът се въртял из цял Бобов дол. В момента миньорите са на свобода срещу подписка, а двамата ученици са под наблюдение от детска педагогическа стая. Предстои да бъде поискана съдебно-медицинска експертиза. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия