15 годишен уби майка си заради Counter strike

Тийнейджър на 15 години става убиец. Момчето убило майка си, която отказала да   плати месечната такса  за интернет. Това се е случило миналата седмица в Румъния.  Момчето на име Йонут Савин, дотолкова било  зависимо от игрит

2010-01-25 17:31:16
15 годишен уби майка си заради Counter strike
Тийнейджър на 15 години става убиец. Момчето убило майка си, която отказала да   плати месечната такса  за интернет. Това се е случило миналата седмица в Румъния.  Момчето на име Йонут Савин, дотолкова било  зависимо от игрите, че след като убило майка си, като 17 пъти я намушкало  с нож,  отишло ъл  в клуба да играе  Counter strike. Преди това  той прибрал всички пари, които се намирали в дома му.  Трупът на майката бил намерен от съпруга й, когато се върнал от работа.

Приживе майката много се притеснявала от тази пристрастеност на сина си към компютърните игри и интернет. В училище момчето било  събрало 200 отсъствия. Не излизало с приятели.

По тази причина жената решила, че единственият начин да  спре сина син да прекарва толкова време пред компютъра е да не му плати месе1ната такса.  И това отнело живота й.

Йонут изхвърлил оръжието на убийството  в контейнер за смет. Но то било намерено от полицията. В момента  тийнейджърът се намира под защита в психиатрична клиника. Изледвания ще покажат дали той е  съзнавал действията си по време на убийството. Ако бъде обвинен в убийство, пред него са 12 години затвор. Експерти коментират, че убийство със 17 намушквания подсказва за ментални проблеми. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия