Бойко Борисов ми беше приятел, но се промени много...

Вчера Слави Трифонов направи специално предаване, в което сподели истината около слуховете за 50%-те процента от ГЕРБ. Преди няколко дни Бойко Борисов публично обяви, че Слави му искал 50% от ГЕРБ и затова са си развалили взаимоотношенията. Вчера

2010-01-20 12:39:35
Бойко Борисов ми беше приятел, но се промени много...
Вчера Слави Трифонов направи специално предаване, в което сподели истината около слуховете за 50%-те процента от ГЕРБ. Преди няколко дни Бойко Борисов публично обяви, че Слави му искал 50% от ГЕРБ и затова са си развалили взаимоотношенията.

Вчера Слави в предаването си каза, че тези думи не са истина и че не е искал 50% от ГЕРБ, защото това не е ООД, за да има подялба на части. Слави не коментира дали Бойко е излъгал в изказването си или не, защото може просто да не го е разбрал или сам да си е интерпретирал така нещата.

Преди време докато Бойко Борисов беше секретар на МВР, той и Слави наистина бяха приятели - звъняли си, излизали заедно да хапнат или да изгледат някой филм по мъжки. Но откакто Бойко е кмет, приятелството им вече не съществува, защото се променил много и това не се харесва на Слави. Като цяло Слави не харесва в министър-председателя, че обещава много неща, а не изпълнява повечето и че винаги така извърта нещата, че да е виновен някой друг, а не той. Слави няма амфинитет към политиката, няма желание да влиза в нея, просто обича да следи случващото се в парламента отблизо и да коментира политическата обстановка. Трифонов дори е насърчавал Бойко Борисов да влезне по-сериозно в политиката, но никога не са обсъждали да бъдат партньори в нея.

Бойко Борисов е избран от народа и той трябва да бъде отговорен. Понеже хората не могат да се свържат лично с него, това трябва да става през вестниците и телевизията. Но повечето медии са "наведени". Бойко има повечето телефони на известните вестници и телевизии и когато види нещо написано/казано за него, което не му харесва, веднага им звъни, за да се разправят.

Слави не може да каже дали Бойко Борисов е добър премиер или не, но новата власт наистина постигна много и това трябва да бъде признато от всички. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия