Резултатите от аутопсията на Британи Мърфи

Предварителното заключение от аутопсията на Британи Мърфи е, че е починала от естествена смърт.  Американската актриса издъхна внезапно  в края на миналия месец на 32 години. Според  приятели на актрисата, Британи използвала същите

2010-01-04 10:48:24
Резултатите от аутопсията на Британи Мърфи
Предварителното заключение от аутопсията на Британи Мърфи е, че е починала от естествена смърт.  Американската актриса издъхна внезапно  в края на миналия месец на 32 години.

Според  приятели на актрисата, Британи използвала същите лекарства като Майкъл Джексън. Слуховете варират от  пристрастяването й  към коктейл от болкоуспокояващи /сред които и викодин/ и транквиланти, след като си направила серия пластични операции, до анорексия и депресия.  Смъртта й е установена в същата болница, в която е откаран и Майкъл - клиниката "Седър-Синай". Според главния патолог на Лос Анджелис Ед Уинтър, Британи е починала от естествена смърт.  Няма доказателства за зла умисъл или злоупотреба с лекарствени препарати.  Окончателният отговор  обаче ще стане известен чак след 6-8 седмици, когато излязат резултатите от токсикологичния анализ.

Кариерата на Британи започва в началото на 90-те години с малки роли в сериали, а най-известните й ленти са "Баровки", сериалът "Градът на греха", "Луди години" и "Осмата миля". През последните  години обаче кариерата й вървеше надолу.

Клюки се носят и около личния й живот. Тя се омъжи са Саймън Монджак през май 2007 година, месец след арестуването му заради просрочена виза. Обвиняваха ги, че бракът им е фиктивен, а таблоидите раздуваха мълвата за огромни дългове на  съпруга й. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия