Мис Париж-детронирана

Мис Париж 2009- Кели Боченко е била лишена от извоюваната титла, заради появата на нейни снимки, несъответстващи на правилата, които конкурса налага.Съобщението бе направено от президента на Комитета Мис Франция дьо Фонтене. Името на г-жица Боч

2009-12-28 14:03:30
Мис Париж-детронирана
Мис Париж 2009- Кели Боченко е била лишена от извоюваната титла, заради появата на нейни снимки, несъответстващи на правилата, които конкурса налага.Съобщението бе направено от президента на Комитета Мис Франция дьо Фонтене.


Името на г-жица Боченко не фигурира сред тези на финалистките на избора на Мис Франция и затова решението няма да бъде определящо за победителката в конкурса Малика Менар,която бе удостоена с титлата в началото на месеца.

Мис Париж е подведена под отговорност и заради некоректната декларацията, подадена от нея при записването й за участие в регионалния конкурс.
Съгласно член 11 на регламента на Комитета Мис Франция, претендентките удостоверяват изрично, че никога не са участвали еротични фотосесии, не са се излагали частично или изцяло голи в предизвикателни пози.Като цяло никакви фотографски материали, чието съдържание да бъде в разрез с моралните устои. Компроматите обаче не закъсняват. Поместените в "Entrevue" снимки разкриват Ботешенко в ситуация, която регламента на конкурса категорично не допуска-а именно оскъдно облекло съчетано с изкушаваща поза.

Председателката на комитета Женевиев дьо Фонтене е на мнение, че фотосите са крайно скандални, отблъскващи и неприемливи.Постъпката на участничката пък, председателката отъждествява с лъжа.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия