Ема Уотсън - едно успяло момиче

Младата актриса е жената с най-големи доходи в кино-индустрията за изминаващото десетилетие според "Книгата на рекордите на Гинес".Ема е успяла да надмине актриси като Джулия Робъртс, Камерън Диас, Дженифър Анистън.  Първата позиция

2009-12-18 12:59:15
Ема Уотсън - едно успяло момиче
Младата актриса е жената с най-големи доходи в кино-индустрията за изминаващото десетилетие според "Книгата на рекордите на Гинес".Ема е успяла да надмине актриси като Джулия Робъртс, Камерън Диас, Дженифър Анистън. 

Първата позиция Ема заема главно заради участието си в 6-те филма за Хари Потър, излезли до този момент.19 годишната актриса има основен принос за натрупването на 5,4 милиарда щатски долара в следствие на милионите прожекции по цял свят.Тази сума предстои да се повиши през 2010 г. и 2011, когато ще се появят първа и втора част на "Хари Потър”и „Даровете на смъртта". 
Приходите й от касовия филм дори надминават тези на актьорите- Даниъл Радклиф и Рупърт Гринт.Това е заради участието в й в озвучаването на анимацията "Приказка за Десперо”.Пожънатите успехи дават на Ема пълното право да претендира за по-големи хонорари за вбъдеще. 
Тя споделя, че от толкова много работа няма кога да изхарчи парите си.Някои я наричат „избранница на съдбата” тъй като всяко едно нейно начинание бележи успех.Доказателство за това е нарастналия интерес към моделите на "Бърбъри" след като талантливата актриса станала тяхно рекламно лице.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия