Dancing Stars 2: утре е големият финал!

Вчера станаха ясни двойките-финалисти, които ще се състезават утре в големия финал на танцувалното шоу на bTV "Dancing Stars". Това са Бианка Панова и Светослав Василев, Годжи и Павлина Вълчева, Етиен Леви и Ива Григорова, Краси Радков и Ел

2009-12-13 20:51:07
Dancing Stars 2: утре е големият финал!
Вчера станаха ясни двойките-финалисти, които ще се състезават утре в големия финал на танцувалното шоу на bTV "Dancing Stars". Това са Бианка Панова и Светослав Василев, Годжи и Павлина Вълчева, Етиен Леви и Ива Григорова, Краси Радков и Елена Илиева, Мадлен Алгафари и Александър Вачев.

Броени дни преди финала, на последните елиминации, отпадна поп звездата Аксиния и партньорът й Стоян Стоянов. Те обаче ще имат възможността да излязат на сцената утре вечер и да представят подготвеният от тях танц за забавление на зрителите.

Утре вечер в 20:00 ч. ще започне кулминацията във втория сезон на танцовия формат. Петте двойки-финалисти ще имат за задача да представят хореографии на български песни, както и танц по свой избор.

Бианка Панова и Светослав Василев ще представят пред родните зрители танца си под звуците на народната песен на Бинка Добрева- „Даньова мама".

Годжи и Павлина първоначално ще се развихрят на сцената на песента „Тайсън кючек", а след това на “Single Ladies” на Бионсе.

Етиен Леви и Ива Григорова ще се понесат във виенски валс под звуците на песента на група „Атлас" и Дони - „Кукла".

Краси Радков и Елена Илиева ще танцуват на изключително емоционалната песен на „Тоника СВ" - „Приятели", за която и двамата признават, че ги е просълзила по време на тренировките.

Мадлен Алгафари и Александър Вачев ще представят танц под звуците на баладата „Вървят ли двама” на Мария Нейкова от филма „Козият рог”.

Кои ще са победителите във второто издание “Dancing Stars”, предстои да разберем утре вечер...
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия