В най-скоро време ще звъннат сватбени камбани за Наоми Кембъл и нейният възлюбен Владислав Доронин. След дълги протакания, лондонски съд даде развод на 47-годишния руски милиардер  и  съпругата му Екатерина.  Според руските медии тя е получила изненадващо малко обезщетение - под 10 милиона паунда, тъй като богатството на Доронин се изчислява на повече от 2 милиарда и е натрупано по време на брака им. Двамата имат 13-годишна дъщеря, която живее с майка си в Лондон.
Доронин и 39-годишната Наоми са заедно от 18 месеца и отдавна искат да минат под венчило. В началото на лятото те дори разпратиха сватбени покани и планираха невиждани празненства за милиони. Владислав поръча венчални халки за 200 000 евро, а Долче и Габана ушиха за Наоми булчинска рокля за
100 000 евро.

Двамата са почти неразделни, живеят в луксозни имоти в Москва и Лондон, а наскоро той купи на Наоми за 16 милиона долара разкошна къща в САЩ с обща площ 1806 кв.м., принадлежала на баскетболната легенда Шакил О"Нийл.

За медения си месец бъдещите  младоженци са предвидили да похарчат 1,5 милиона долара, а манекенката планира да си вземе отпуск за цяла  година, за да се посвети изцяло на любимия си. 
Автор: Албена Иванова