Димитър Рачков и Мария Игнатова се разделят

Една от любимите телевизионни двойки на България – Димитър Рачков и Мария Игнатова, се разделя. За успокоение на всичките им фенове обаче, водещите се разделят не като гаджета, ами само като телевизионна двойка. Мария Игнатова е сред едно о

2009-12-05 12:29:04
Димитър Рачков и Мария Игнатова се разделят
Една от любимите телевизионни двойки на България – Димитър Рачков и Мария Игнатова, се разделя. За успокоение на всичките им фенове обаче, водещите се разделят не като гаджета, ами само като телевизионна двойка.

Мария Игнатова е сред едно от най-спряганите имена за водещите на новото шоу на bTV „България търси талант”, а Рачков е прекалено зает с комедийното шоу „Пълна лудница”. Договорите и на двамата с „Господари на ефира” приключват съвсем скоро, тъй като по традиция предаването трябва да сменя водещите (и адреналинките) си всяка година.

Според упорити клюки първоначалният замисъл на продуцента на „България търси талант” е бил да събере отново двамата водещи в едно предаване. Не е ясно поради какви причини плановете му са пропаднали, но в момента текат снимки за набирането на достоен екранен партньор на Мария Игнатова.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия