VIP Dance с 3-часов финал утре вечер

С 3-часово шоу утро вечерта танцувалното състезание на Нова телевизия “VIP Dance” ще определи кои са „любимите танцьори на България”. В оспорваната битка сили ще премерят отборите на Райна и Фери, Крум и Симона, Боби и Мар

2009-11-29 20:50:08
VIP Dance с 3-часов финал утре вечер
С 3-часово шоу утро вечерта танцувалното състезание на Нова телевизия “VIP Dance” ще определи кои са „любимите танцьори на България”.

В оспорваната битка сили ще премерят отборите на Райна и Фери, Крум и Симона, Боби и Мария, Йордан и Тереза. Те ще трябва да танцуват под музиката на своя любима песен, изпълнявана на живо в студиото. Ето защо официални гости на танцувалния формат утре ще бъдат поп-фолк изпълнителката Ивана, оркестър Карандила, джаз примата Камелия Тодорова, народната певица Стефка Съботинова, Любо от група „Те” и Миро от бившия дует „Каризма”.

Следващата задача на финалистите ще е да изпълнят техен любим танц.

В края на вечерта ще останат само два отбора. Те ще се борят, да спечелят зрителските сърца, като изпълнят танц по музиката на една и съща песен.

Зрителите ще са тези, които чрез вота си ще определят кои ще са победителите в състезанието. „Любимите танцьори на България” ще получат произведена по поръчка в Германия еднометрова купа, на която ще бъдат инкрустираните техните имена.

Разбира се, за тържествеността на церемонията ще се погрижат специални пироефекти, сравними по зрелищност само с олимпийските финали.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия