България търси талант!

Националната телевизия bTV започва търсенето на таланти за новото реалити предаване „България търси талант”. Кастингите за новото шоу ще се проведат между 11 и 23 декември в четирите най-големи български града. Точните дати на кастин

2009-11-28 18:05:14
България търси талант!
Националната телевизия bTV започва търсенето на таланти за новото реалити предаване „България търси талант”.

Кастингите за новото шоу ще се проведат между 11 и 23 декември в четирите най-големи български града. Точните дати на кастингите ще бъдат обявени на 1 декември в ефира, както и в сайта на телевизията.

В новото предаване за таланти участие може да вземе всеки, който смята, че има какво да покаже на широката аудитория, всеки, който смята, че има някаква уникална дарба, която иска да стане обществено достояние. Далеч не е задължително талантите на участниците да бъдат в сферата на традиционните изкуства, като музиката, танците, рисуването, акробатиката и т.н.
Скоростно ядене и пиене, бързо говорене, лепене на предмети по тялото, скоростно преобличане – това са само част от предложенията на телевизията.

От bTV признават, че атрактивността на изпълненията ще е от изключителна важност. Ето защо всеки, който вече е решил да участва, трябва да знае, че специалните костюми, перуки, сценичен грим, реквизит и т.н. са напълно позволени.

Предаването „България търси талант” ще стартира през пролетта на 2010 година, а голямата награда в него ще бъде в размер на 30 000 евро.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия