Изберете най-красивата известна личност в България за 2009 г.

За втора поредна година сайтът ViewSofia.com реши да направи класация на най-красивите известни личности в България. Те дадоха своите предложения за хората, които не само притежават физическа красота, но и имат всички онези съпътстващи качества, коит

2009-11-27 14:45:21
Изберете най-красивата известна личност в България за 2009 г.
За втора поредна година сайтът ViewSofia.com реши да направи класация на най-красивите известни личности в България. Те дадоха своите предложения за хората, които не само притежават физическа красота, но и имат всички онези съпътстващи качества, които ни карат искрено да им се възхищаваме.

В оспорваната битка за читателския вот ще се борят 50 популярни личности – 25 жени и 25 мъже. Гласуването ще приключи около коледните празници, когато ще бъдат обявени и победителите в класацията.

Гласуването вече тече с пълна сила, а водещи до момента в класацията на жените са: Станимира Колева – един от най-успешните български модели у нас и в чужбина (с рейтинг 4,6), Даниела Тренчева – красивата новинарка от Нова телевизия (рейтинг 4,3) и Силви Вартан – световноизвестната певица, която доказва, че красотата й е неостаряваща (рейтинг 4,1).

Битката в мъжката надпревара в момента е още по-оспорвана. За първото място се борят избраният за номер едно волейболист на Европа за 2006 и 2008 година Матей Казийски и капитанът на националния ни отбор по футбол и нападател на „Манчестър Юнайтед” Димитър Бербатов (и двамата с рейтинг 4,4). Второто място за момента се държи от премиерът и бивш кмет на София Бойко Борисов (рейтинг 4,3), а за третото място се борят певецът Орлин и моделът Диан Христов (и двамата с рейтинг 4,2).

Победители в миналогодишната надпревара бяха манекенката Диляна Попова и поп-певецът Владимир Ампов–Графа.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия