Деми Мур се появи с чуждо тяло на корицата на списание “W”?

Около снимката на 47-годишната актриса Деми Мур, поставена на корицата на списание “W”, се разгоря истински скандал. Въпреки наближаването на 50-годишен юбилей, от изображението на актрисата изглежда, че тя се радва на перфектно тяло, за

2009-11-27 12:46:15
Деми Мур се появи с чуждо тяло на корицата на списание “W”?
Около снимката на 47-годишната актриса Деми Мур, поставена на корицата на списание “W”, се разгоря истински скандал. Въпреки наближаването на 50-годишен юбилей, от изображението на актрисата изглежда, че тя се радва на перфектно тяло, за което дори твърди, че не е подлагано на никакви хирургически корекции.

Графичните дизайнери на списанието бяха обвинени в силно ретуширане на снимката и дори заместване на тялото на позастаряващата вече актриса с тялото на полския супермодел Аня Рубик, която по-рано тази година дори дефилира със същата дреха на модния подиум.

Първите обвинения се появиха в блога “Oh No They Didn’t”, а след това обхванаха цялото интернет пространство и медиите. Наблюдателните критици на корицата на списанието твърдят, че шията, ключиците, ръцете и бедрата всъщност не са на Деми Мур, ами на Аня Рубик. Актрисата обаче категорично отрече да има фотомонтаж на снимката й. Дизайнерите на списанието също твърдят, че не са правили нищо необичайно с изображението й.

Убеден в явната лъжа обаче, известният лосанджелиски фотограф Антъни Ситрано отправи предизвикателство към Деми Мур – ако тя успее да даде достатъчно убедителни доказателства, че тялото на снимката на корицата на списание “W” е нейно, а не на супермодела Аня Рубик, то той е готов да дари 5000 долара на избрана от нея благотворителна кауза.

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия