Песните за любов - забранени

Всички песни, независимо от жанра, в които се пее за любов, секс или нещо от този род, трябва незабавно да бъдат спрени.  Недопустимо е да се излъчват по телевизии и радиостанции, редно е да се изземат от видеотеки и музикални магазини. Слава

2009-11-23 09:03:06
Песните за любов - забранени
Всички песни, независимо от жанра, в които се пее за любов, секс или нещо от този род, трябва незабавно да бъдат спрени.  Недопустимо е да се излъчват по телевизии и радиостанции, редно е да се изземат от видеотеки и музикални магазини.

Слава Богу, цялата тази странна история се случва на хиляди километри от България. Родината на безумието е Ямайка. Решението да се отреже любовта от песните е на правителството и е формулирано в официално постановление. Причина за крайната мярка на министрите е набиращият скорост танц, наречен "daggering". При него, според строгите власти,  танцуващите така се притискат един към друг, сякаш имитират съвокупление. Недопустимо е подобно нещо да се случва из дискотеките и клубовете на Ямайка, решило правителството. До новия модерен танц се стигнало благодарение на местните композитори, които създавали песни, провокиращи секс. Ето защо, ако  хората престанат да ги слушат, няма да им се и танцува. 
Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия