Продават мозъка на Мусолини в eBay

Преди няколко дни в интернет аукциона eBay се появи обява за продажба на част от мозъка на италианския диктатор Бенито Мусолини, както и на ампула с кръвта му. Артикулите са били предложени на обща цена от 15 хиляди евро. От сайта за онлайн търго

2009-11-22 11:44:03
Продават мозъка на Мусолини в eBay
Преди няколко дни в интернет аукциона eBay се появи обява за продажба на част от мозъка на италианския диктатор Бенито Мусолини, както и на ампула с кръвта му. Артикулите са били предложени на обща цена от 15 хиляди евро.

От сайта за онлайн търгове обаче своевременно изтрили обявата, тъй като тя не отговаряла на правилата за публикуване на оферти в портала. Това се случило преди някой да успее да нададе за уникалните артикули.

Разбирайки за случилото се, внучката на Бенито Мусолини – известната италианска актриса Алесандра Мусолини, веднага сигнализирала на полицията. Пред медиите тя разкри, че преди време са били откраднати части от мозъка на италианския диктатор от болницата в Милано, в която е била направена аутопсията на Мусолини през 1945 г.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия