ЛиЛана подкрепи кампанията на БЧК

Вчера, в магазин известен столичен магазин в Младост, поп изпълнителката ЛиЛана, даде автографи на своите почитатели, които закупиха кутия прясно мляко със стикера на Българския червен кръст. В момента  се провежда националното турне на ЛиЛа

2009-11-20 12:06:23
ЛиЛана  подкрепи кампанията на БЧК
Вчера, в магазин известен столичен магазин в Младост, поп изпълнителката ЛиЛана, даде автографи на своите почитатели, които закупиха кутия прясно мляко със стикера на Българския червен кръст.

В момента  се провежда националното турне на ЛиЛана и Мишо Шамара „Dime Piece Tour by Fibella Wave”, но това не попречи на младата певица да подкрепи благотворителната кампания „Избери мляко със знака на БЧК – нахрани дете!”, организирана от БЧК и Фондация „С грижа за здравето”.

Целта на кампанията е да се осигури топъл  обяд и чаша мляко на нуждаещи се деца включени в програмата "Топъл обяд" на БЧК. Вече пета година програма "Топъл обяд" на Партньорската мрежа за благотворителност на БЧК предоставя през учебната година храна на деца в неравностойно положение – деца от социално слаби семейства, сираци, полусираци и безпризорни.

За всяка  четвърта закупена кутия прясно мляко със стикер на БЧК, се дарява чаша топло мляко на дете в неравностойно социално положение. 

В рамките на инициативата, автографи раздадоха и Galia /почетен посланик към Фонда за населението при ООН/ и ДесиСлава.

Вижте снимки на ЛиЛана! Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия