Мис Плеймейт за 2009 година Златка Димитрова отново ще участва в реалити формат.

След успешното си представяне в „Бягство към победата”, чернокосата красавица е готова за участие в още едно състезание – този път тя е избрана от екипа на „Вечерното шоу на Азис” за капитан на отбора на четвъртия по големина град в страната ни Бургас в състезанието „Битката на градовете”.

В свое интервю плеймейтката разкрива, че е много ентусиазирана и с нетърпение очаква старта на предаването. Тя е готова да се изправи пред новото предизвикателство и се надява да успее да представи достойно родния си град.

Новият реалити формат „Битката на градовете” ще започне в края на месеца. До 20 ноември се очаква да бъдат избрани капитаните и на другите отбори, които ще представляват останалите три града – София, Пловдив и Варна.

Записването за състезанието все още продължава. Всеки, който има желание да участва в надпреварата и да представлява своя роден град в ожесточената битка, трябва да изпрати снимка и информация за себе си на azis@probg.bg. Продуцентите на играта обещават разнообразни предизвикателства и надпревари – от вдигане на тежести и актьорско майсторство до надпиване с бира.
Автор: Илиана