Британка осъдена, защото прави шумен секс

48-годишната британка Каролин Картрайт не постигна успех с обжалването на присъдата си – забрана да прави шумен секс. По-рано тази година съдът в Нюкасъл забрани на семейство Картрайт шумните секс сесии, тъй като към тях бяха подадени десе

2009-11-12 17:48:17
Британка осъдена, защото прави шумен секс
48-годишната британка Каролин Картрайт не постигна успех с обжалването на присъдата си – забрана да прави шумен секс.

По-рано тази година съдът в Нюкасъл забрани на семейство Картрайт шумните секс сесии, тъй като към тях бяха подадени десетки оплаквания от недоволни съседи, случайни минувачи и дори пощальона на района.

В домът на О’Конър – едни от съседите на шумната двойка, било инсталирано специално устройство, което отчитало нивата на звука. Сладострастните викове и стенания на госпожа Картрайт редовно достигали нива от 30-40 децибела. Пик на шумните им секс сесии бил звук със сила 47 децибела – приблизително толкова силен, колкото би бил и разговор на висок глас, провеждан в същата стая.

В съдът в Нюкасъл беше пуснат и 10-минутен запис на секс озвучението на семейство Картрайт.

Тогава съдията Джеръми Фридман заяви, че подобен шум е просто недопустим и трябва да бъде наказан от закона, тъй като не е бил еднократно явление.

Каролин Картрайт обаче не се примири с присъдата си. Тя заяви, че не може да прави любов със съпруга си без да вика. Тогава британката обвини съда в незачитане на човешките й права и намеса в личния и живот.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия