Двойка, правеща секс, озвучи лондонското метро

Миналия петък спирка Уестхам на лондонското метро беше озвучена от стенанията на двойка, правеща секс. Вместо обикновените съобщения за закъснение или предупреждение към пътниците да наглеждат багажите си, от високоговорителите на станцията се чуваше

2009-11-10 14:07:01
Двойка, правеща секс, озвучи лондонското метро
Миналия петък спирка Уестхам на лондонското метро беше озвучена от стенанията на двойка, правеща секс. Вместо обикновените съобщения за закъснение или предупреждение към пътниците да наглеждат багажите си, от високоговорителите на станцията се чуваше съвсем друго.

Веднага щом установили гафа, служителите побързали да намалят звука. Въпреки всичко обаче на управата все пак се наложило да даде обяснение за сладострастните викове и стенания, които за кратко време успели да озвучат цялата станция.

Малко по-късно същия ден говорител на лондонското метро заяви, че звуците в действителност са резонирали във високоговорителите по цялата станция, но не са идвали от тяхната уредба. Според тях причината за неприятния гаф е интерференция. Говорителят изказа предположение, че някой е излъчвал със същата дължина на вълната като тяхната.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия