Риана – обявена за „Жена на годината”

Престижното списание „Гламър” обяви R&B певицата Риана за „Жена на годината”. Тя ще получи наградата си на бляскава церемония в Карнеги Хол в Ню Йорк следващия понеделник. От списанието разкриват и част от мотивите си

2009-11-04 17:22:59
Риана – обявена за „Жена на годината”
Престижното списание „Гламър” обяви R&B певицата Риана за „Жена на годината”. Тя ще получи наградата си на бляскава церемония в Карнеги Хол в Ню Йорк следващия понеделник.

От списанието разкриват и част от мотивите си да изберат именно младата изпълнителка за „Жена на годината”.

За кратко време Риана успя да се превърне в една от най-известните и бързо проспериращи певици. От 2004 година (когато тя подписа договор с музикалната компания Def Jam) насам чернокожата изпълнителка има издадени 3 албума, от които е продала над 12 милиона копия по цял свят. Риана може да се похвали и с четири парчета, превърнали се в тотални хитове и завзели първите места в много престижни чартове.

През 2006 година Риана основа благотворителна фондация, чиято главна цел е да осигури шанс за получаване на образование и медицинска помощ на нуждаещи се деца. С личните средства тя помогна и на две деца, страдащи от левкимия.

Разбира се, не може да се говори за Риана без да се спомене и тежкият побой, който бившият й приятел Крис Браун й нанесе през февруари месец тази година. Известно време след това талантливата изпълнителка избягваше светлините на прожекторите. Сега обаче изглежда, че тя се е възстановила от нанесената й психическа травма и е готова да продължи напред. Тя се осмели да говори за домашното насилие от името на всички жени, страдащи от него.

На сцената Риана се завърна с новия си сингъл „Russian Roulette”, който излезе миналия месец. По-късно този месец пък се очаква да излезе и четвъртият й самостоятелен албум – “Rated R”.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия