Изберете Мъж на годината 2009

Гласуването за Мъж на годината 2009 вече започна и ще продължи до 26 ноември. Номинираните в категорията тази година са световният шампион по бокс Детелин Далаклиев, капитанът на националния ни отбор по футбол и нападател на английския гранд „М

2009-11-02 22:09:26
Изберете Мъж на годината 2009
Гласуването за Мъж на годината 2009 вече започна и ще продължи до 26 ноември. Номинираните в категорията тази година са световният шампион по бокс Детелин Далаклиев, капитанът на националния ни отбор по футбол и нападател на английския гранд „Манчестър Юнайтед” Димитър Бербатов (който е номиниран за втора поредна година) и вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Всеки има право да даде своя глас за този, който според него най-много заслужава да бъде обявен за Мъж на годината 2009. Важно е да се отбележи, че може да се гласува само по веднъж от един e-mail.

Почти през цялото време до края на гласуването ще може да се вижда и актуална класация, която ще бъде обновявана на всеки 7 дни. На 23 ноември обаче класацията ще стане скрита.

В началото на декември на специална церемония в столичния Модерен театър ще бъде награден и победителят в класацията, събрал най-много гласове. Връчването на титлата Мъж на годината 2009 ще се излъчва по PRO BG.

Всеки, който желае да даде гласа си в подкрепа на един от тримата номинирани за Мъж на годината 2009, може да го направи на адрес: http://manoftheyear.bg/2009/
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия