За какво мечтае Дженифър Анистън...?

Актрисата Дженифър Анистън крие усилено от медиите факта, че е чест посетител на дом за деца лишени от родителски грижи в Мексико. Джен мечтае да бъде майка от доста дълго време. Само след няколко часов престой в сиропиталището си тръгнала разпла

2009-11-01 14:28:26
За какво мечтае Дженифър Анистън...?
Актрисата Дженифър Анистън крие усилено от медиите факта, че е чест посетител на дом за деца лишени от родителски грижи в Мексико.

Джен мечтае да бъде майка от доста дълго време. Само след няколко часов престой в сиропиталището си тръгнала разплакана и твърдо решена да се върне за да осинови дете.

Близък приятел на актрисата споделя, че това, което чаровната актриса винаги е искала, е било да има дете. Ето защо сега, когато желанието й е на път да се сбъдне, няма да позволи на нищо да застане на пътя й.

Изборът на сиропиталището не е случаен. Именно Casa Hogar Sion бе мястото, което трогна толкова силно Анистън и бившия й съпруг Брад Пит.

И двамата правят дарения за този дом, независимо от факта, че вече не са заедно. За Дженифър самото място има сантиментална стойност и й навява хубавите моменти от миналото, което пък оправдава желанието й да осинови детенце точно оттам. Домът е разположен в бедната част на мексиканския град Тохана и съществува благодарение на щедростта на бившите вече съпрузи.

Собственичката Кармен Гонзалез споделя, че Анистън изпитва голяма любов към децата, а и те към нея.Но слабостта й към бебета е изключително силна.Стояла при тях с часове и ги наблюдавала.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия