Джесика Симпсън е в търсене на ново гадже.Критериите на чаровната блондинка, не се изчерпват единствено с външния вид на бъдещия й партьор.Решаващ фактор е и интелектуалното ниво на мъжа.Според Джесика интелекта е този, който може да направи една връзка много по-интересна и вълнуваща, тъй като не винаги нещатата опират единственото до чисто сексуалното привличане.

В интервю русокосата певица и актриса сама признава, че се отегчава изключително лесно и за това иска до себе си да има мъж интелектуалец, способен винаги да поддържа играта по между им.

Госпожица Симпсън се раздели с американския футболист Тони Ромо през юли.От бъдещата си връзка очаква много романтика и положителни емоции.

Като допълнение Джесика споделя, че изпитва силни симпатии към духовно извисените хора, а артистичните мъже са й слабост.Ето защо трудно устоява на чара, който излъчват.

В момента обаятелната блондинка обикаля света за снимките на новото си телевизионно шоу „Цената на красотата”.Също така твърди, че това я е накарало да направи равносметка на живота си до сега и да си даде ясен отговор на въпроса-От какво има нужда за вбъдеще.
Автор: Tsveti