Съдят американец за това, че се разхождал гол вкъщи

Американецът Ерик Уилямсън от Спрингфийлд, щата Джорждия, ще бъде съден за това, че се е разхождал гол в собствения си дом. Тъй като съквартирантите му ги нямало и мъжът си бил сам вкъщи, той решил, че няма нужда да се облича, за да отиде в кухня

2009-10-24 17:09:59
Съдят американец за това, че се разхождал гол вкъщи
Американецът Ерик Уилямсън от Спрингфийлд, щата Джорждия, ще бъде съден за това, че се е разхождал гол в собствения си дом.
Тъй като съквартирантите му ги нямало и мъжът си бил сам вкъщи, той решил, че няма нужда да се облича, за да отиде в кухнята и да направи сутрешното си кафе. За нещастие обаче тъкмо в този момент случайно преминаваща по улицата жена, заедно със 7-годишния си син, станала неволен свидетел на гледката. Тя била потресена и веднага подала оплакване срещу нудиста в полицията.
Уилямсън побързал да се защити пред органите на реда, като изказал недоумението си за това как е възможно човек да няма право да се разхожда гол дори в собствения си дом. Той заявил, че това, че през прозореца всичко се е виждало, не е по негова вина. Въпреки всичко обаче мъжът бил арестуван, тъй като от полицията сметнали, че неговият стремеж е бил нарочно да бъде видян от минувачите.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия