Жана ще води ново предаване по TV GUIDE

Красивата адреналинка Жана може вече да не е част от екипа на предаването ""Господари на ефира", но все още е в телевизията. Всички, които искат да я гледат ще може да и видят в новото предаване, което ще води на всеки кръгъл час всеки

2009-10-14 14:45:04
Жана ще води ново предаване по TV GUIDE
Красивата адреналинка Жана може вече да не е част от екипа на предаването ""Господари на ефира", но все още е в телевизията. Всички, които искат да я гледат ще може да и видят в новото предаване, което ще води на всеки кръгъл час всеки ден от 08.00 часа до 23.00 часа в програмата на TV GUIDE.

TV GUIDE стартира излъчването на първото си предаване тази седмица. То ще показва последните телевизионни новини. Лице на новото предаване TV GUIDE SPOT ще бъде именно сладката адреналинка.

Жана ще представя на зрителите последните и най-интересни събития от света на телевизията. Благодарение на предаването ще може да се информирате кога и къде ще дават любимия ви сериал, кои са най-интересните мачове през седмицата, кои филми си заслужава да гледате през почивните дни. В предаването също така ще може да видите репортажи и интервюта с телевизионни звезди - журналисти, продуценти, водещи и прочие.

TV GUIDE SPOT ще ни показва "неща от кухнята" на различни предавания и реалити формати. Така ще бъдем винаги информирани какво точно става зад кадър Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия