Надхитри блондинките

Световният формат „Надхитри блондинките” скоро ще се завърти в родния ефир. Предаването, което се появява за първи път през 2007г. и до момента се излъчва в 17 държави по целия свят, ще бъде излъчвано в ефира на PRO.BG. Форматът има за

2009-10-11 15:41:22
Надхитри блондинките
Световният формат „Надхитри блондинките” скоро ще се завърти в родния ефир. Предаването, което се появява за първи път през 2007г. и до момента се излъчва в 17 държави по целия свят, ще бъде излъчвано в ефира на PRO.BG.
Форматът има за цел да разбие или да оправдае мита, че блондинките са глупави. Русокосите жени, чийто интелектуален потенциал е станал повод за безброй вицове, сега ще имат възможността да защитят честта си. По време на шоуто ще станем свидетели на едно съревнование на 50 блондинки с мъж, който е убеден в интелектуалното си превъзходство над тях. Участниците ще трябва да отговарят на въпроси от всякакъв характер в два последователни рунда. Ако играчът успее да „надхитри” русокоските и отговори на въпрос, на който те не могат да отговорят, той печели наградата. В противен случай блондинките си разделят парите.
Вече е ясно кои ще са 50-те русокоски, които ще участват в шоуто. От телевизията обаче ще разкрият самоличността им в следващите няколко седмици.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия