Джоли и Пит осиновяват още едно дете

Звездната двойка – Анджелина Джоли и Брад Пит, се канят да осиновят още едно дете. Това ще е четвъртото осиновено от тях дете и седмото в тяхното семейство. Анджелина се запознала с момиченцето в едно от сиропиталищата в Етиопия, където скоро

2009-10-05 21:45:16
Джоли и Пит осиновяват още едно дете
Звездната двойка – Анджелина Джоли и Брад Пит, се канят да осиновят още едно дете. Това ще е четвъртото осиновено от тях дете и седмото в тяхното семейство.
Анджелина се запознала с момиченцето в едно от сиропиталищата в Етиопия, където скоро беше на посещение заедно с децата си. Красивата актриса веднага изпитала силно привличане към детето и поискала да го осинови. В момента звездната двойка е задвижила всички процедури по осиновяването.
От Етиопия Джоли и Пит осиновиха и друго момиченце – Захара, което вече е на 4 години. Преди това звездната двойка взе под крилото си Мадокс от Камбоджа, а след това и Пакс от Виетнам. Актьорите имат и собствени деца – Шайло, на 3 години, родена в Намибия, и близнаците Вивиан-Маршлин (момиченце) и Нокс-Леон (момченце), родени миналата година в Ница.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия