Психично болен мъж отмъщава на Слави Трифонов

Психично болен мъж от Зверино заплашвал хотел "Кемпински" заради клип на шоумена Слави Трифонов. Мъжът гледал клипа на Слави и Миро към песента "Не, Мария", където накрая стрелят по лирическата героиня и смята, че видеото пропаг

2009-10-05 14:44:30
Психично болен мъж отмъщава на Слави Трифонов

Психично болен мъж от Зверино заплашвал хотел "Кемпински" заради клип на шоумена Слави Трифонов. Мъжът гледал клипа на Слави и Миро към песента "Не, Мария", където накрая стрелят по лирическата героиня и смята, че видеото пропагандира към насилие.

Радослав Стоянов чел някъде, че Слави има апартамент в хотел "Кемпински" и ходи там ежедневно на фитнес. Болният мъж и баща му бяха арестувани в четвъртък. Стоянов не доизкусурил плана си и звънял на хотела от телефона на баща си и така униформените разкрили кой заплашва хотела с бомба.

Мъжът е гледал клипа към песента "Не, Мария" и силно се възмутил от края му, в който застрелват лирическата героияна Мария. Затова решил да отмъсти на Слави. Радослав уж имал информация от някого, че Слави има апартамент в хотела и ежедневно ходи във фитнеса му. Затова под прицел бил хотел "Кемпински - Зографски" и той звънял там, за да съобщи, че има поставена бомба.

Във вторник целият хотел бил евакуиран заради фалшивата заплаха. В сряда отново е имало обаждане за поставена бомба. Второто обаждане за малко да провали приема на посолството на Китай по случай 60-годишнината от създаването на народната република.

Оказа се, че Радослав страда от параноидна шизофрения. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия