Жестоко ПТП в Смолян

23 годишно момче и приятелката му с в критично състояние след крайно тежка катастрофа станала тази сутрин около 03.50 часа в смолянския квартал „Устово” Съобщението за трагичния инцидент бе направено от шефът на Областната дирекция

2009-09-30 11:59:39
Жестоко ПТП в Смолян
23 годишно момче и приятелката му с в критично състояние след
крайно тежка катастрофа станала тази сутрин около 03.50 часа в смолянския квартал „Устово”
Съобщението за трагичния инцидент бе направено от шефът на Областната дирекция на МВР в Смолян комисар Кирил Хаджихристев,, който е бил на мястото на произшествието още същата нощ.

Причина за злополуката е несъобразена скорост от страна на водача.180-те километра, с които се е движело превозното средство, не са позволили на шофьора своевременна реакция в резултат от, което е последвал сблъсък в подпорна бетонна стена.

23-годишният Стоян Б. и приятелката му - 20- годишната Румяна М. са настанени в Отделението по анестезиология и интензивно лечение в МБАЛ – Смолян.
Двамата са приети в изключително тежко състояние.Момичето е с множество фрактури на черепа, гръдния кош, ребрата, таза, фрактура на лъчевата кост на дясната ръка, , пневмоторакс, белодробна контузия.Момчето е с контузия на главата, фрактура на лицевия череп, контузия на гръдния кош, черния дроб и счупен глезен.Живота и на двамата е в опасност, това съобщи Анита Чолакова, пресаташе на смолянската болница.

Колата- Ситроен Ксара, с която младата двойка е пътувала е изцяло премачкана.Според комисар Хаджихристев става въпрос за изключително безотговорно отношение от страна на шофьора, съчетано със скорост 4 пъти по-.голяма от допустимата за населено място.

Още се разследват причините за катастрофата.От водача е взета кръвна проба.Извършен е оглед на мястото на разигралата се трагедия, също така е образувано досъдебно производство.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия