Мъж в затвора 1.5г. заради откраднат хот дог

Антонио Джъд от Масачузетс ще прекара следващата година и половина зад решетките. Той е обвинен за отнемане на чужда собственост. Интересното в случая е, че чуждата собственост е всъщност един най-обикновен хот дог. Антонио откраднал хот дога от р

2009-09-30 11:55:11
Мъж в затвора 1.5г. заради откраднат хот дог
Антонио Джъд от Масачузетс ще прекара следващата година и половина зад решетките. Той е обвинен за отнемане на чужда собственост. Интересното в случая е, че чуждата собственост е всъщност един най-обикновен хот дог.

Антонио откраднал хот дога от ръцете на мъж, който седял под едно дърво в парка в град Устър и тамън се канел да си отхапе от вкусотията. Мъжът от Масачузетс заплашил бившия притежател на хот дога с предмет, който доста приличал на истински пистолет.

След като се сдобил с храната, Антонио почнал лакомо да яде хот дога, но от бързината се опръскал с горчица, което по-късно било веществено доказателство пред съда, че наистина той е откраднал сандвича.

Крадецът на сандвичи бил арестуван от полицията и са иззели от него сгъваем нож и пневматичен пистолет. Антонио е познат на полицията. Има присъда за нападение и вандализъм. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия